KW Suspension

Idag kom det ett stort paket ifrån KW Suspension i Tyskland!

Vi har haft en Cobra från Autofab i deras verkstad som dom har byggt dämpare till. KW Suspension har enorm erfarenhet av att bygga fjädring, både till gata och bana! Så det skall bli spännande att testa dessa på svenska vägar inom kort!

Dessa dämpare till Autofab Cobra går bara att köpa genom oss, och mer information kommer inom kort. Hoppas på bra väder den närmaste tiden så att vi kan återkomma med testrapport!

Nu har vi kompletterat så att det finns allt ifrån Luftfjädring, till coilovers för alla, tidigare har vi sortiment ifrån GAZ, som vi såklart kommer att fortsätta med, bra dämpare till bra pris. KW Suspension coilovers kommer tilltala dom som vill ha det bästa!

 

SONY DSC

Nu har vi fått testat dom nya stötdämparna ifrån KW Suspension!

Skrivet av: Thomas (2014-11-15 13:47)
Har varit ute på en ca 12 mil lång runda idag där jag varvat körning och underlag rätt så ordentligt, jag kan bara säga att det känns som en helt ny bil.
Må vara att de coilovers som satt på bilen tidigare kanske inte var helt optimalt injusterade men den skillnad som det blev var helt sanslöst och det är helt klart den bästa investering/köp jag gjort till denna bilen.

Mer bilder och information kommer, men det går att beställa redan nu! Kontakta i så fall oss för mer information!

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Vill du vara med i diskussionen?
Lämna gärna ett ord!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *